Adrian Videla

Mitt namn är Adrian Videla. Jag är för tillfället bosatt i Gävle, men reser land och rike för att aktivt arbeta över hela Sverige som underhållare.


För många unga artister börjar intresset för en viss konstform väldigt tidigt, jag var inget undantag. Som tolvåring snubblade jag in i magins värld och min fascination kom så småningom att övergå i passion.

Det vackra i att manipulera åskådarnas sinnen förtjusade mig. Åren som följde kom jag att hänge mig åt allt vad magi heter och jag satte upp ett mål för vart och varje av mina levnadsår.


~Tolv år gammal introducerades jag i magins värld och ett starkt intresse för allt som kunde få människor att förundras skapades.

~När jag var tretton gick jag helhjärtat in för att skapa något som ansågs det minsta underhållande.

~Fjorton år gammal började de första betalda jobben rulla in och jag fick lära mig att anpassa mig efter alla möjliga och omöjliga scenförhållanden som tänkas kan.

~Femton år gammal gjorde jag min TV-debut i underhållningsprogrammet Talang där jag tog mig vidare till semifinal.

~Strax efter att jag fyllde sexton startade jag mitt företag Adrian Videla för att på ett mer professionellt sätt kunna erbjuda mina tjänster landet runt.

~Sjutton år hade jag hunnit fylla när jag satte upp min egenproducerade föreställning ”Förundran” - en enmansföreställning där jag varvade magi i alla dess former.

~Arton år gammal skapade jag en egen unik akt för att delta i svenska & nordiska mästerskapen. Utfallet blev fyrfaldig mästare i allmän-magi då jag vann både svenska och nordiska mästerskapen i junior samt seniorklassen.

Email: adrianvidela@live.se

Telefon: +46723075300

Copyright @ All Rights Reserved