Uppträdanden

Scenföreställning


 Ett fartfyllt uppträdande med nervkittlande jonglering, underhållande komik och magi som väcker häpnad. Med ett skräddarsytt upplägg som kan anpassas till vilket evenemang som helst är föreställningen designad för att lämna dina gäster, kunder eller anställda förundrade. Ett fantastiskt alternativ för den som vill roa alla sina gäster med professionell underhållning på en och samma gång!


Familjeföreställning


Vad sägs om en föreställning anpassad för alla i familjen? Gammal som ung!

I denna helhetsupplevelse bjuds det på en stor del publikinteraktion och överraskningsmoment som kommer resultera i mycket skratt och häpnad under er nästa tillställning. En föreställning med härlig balans för vad både vuxna och barn finner underhållande!

Mingeluppträdande


Vill ni ha någon som underhåller exklusivt för era minglande gäster med magi man kommer så nära att man bokstavligt talat kan ta på? Kanske behövs en isbrytare på företagsfesten, en publikfångare vid mässan, eller lite magisk underhållning på bröllopet? På vilket större event som helst får besökarna en oförglömlig upplevelse där magin sker endast några centimeter från ögonen!

Konferencier


Konferencier, programvärd eller presentatör. Någon som med korta magiska inslag underhåller publiken samtidigt som nästa punkt i körschemat presenteras. Att ha en person som på ett professionellt och magiskt vis väver ihop evenemanget kan vara ovärderligt om inte minst sagt nödvändigt för en lyckad tillställning!

Email: adrianvidela@live.se

Telefon: +46723075300

Copyright @ All Rights Reserved